Aardappel snijder online bestellen

Eet je veel aardappelen? Deze knollen zijn een bron van vitamine B6 en vezels en bevatten daarnaast veel energie voor het lichaam en helpen je darmen bij het verteren van voedsel. Aardappelen kan je koken, bakken, frituren, stomen maar je kunt ze ook rauw eten. Ben je een echte aardappeleter? Bestel bij ons dan een aardappelsnijder! Daarmee kan je snel en eenvoudig aardappels snijden zodat de bereiding vlotter verloopt. Een aardappelsnijder noemt men ook wel een aardappelcutter. Ben je van plan om een aardappelsnijder te kopen? Dan raden we je aan om snel verder te lezen. Want bij ons vindt je de allerbeste aardappelsnijders en bovendien tegen de laagste prijzen van Nederland.

 

aardappelsnijderWat kan je met een aardappel snijder?

Waarom zou je een aardappelsnijder kopen? Met een aardappelsnijder is het mogelijk om in een handomdraai aardappels te snijden in diverse diktes. Deze snijder past uitstekend in een gezonde kookstijl en je kunt hiermee aardappelen snijden in een hapklare vorm. Het voordeel van een aardappelcutter is o.a. dat de bereiding veel vlotter kan verlopen en het veel meer mogelijkheden op kookgebied biedt. Maak dankzij een snijder voor aardappelen zelf de heerlijkste friet

 

Verschillende soorten aardappelcutters

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten aardappelcutters op de markt. Je kunt grofweg kiezen uit gewone aardappelsnijders waarmee je friet kunt maken (frietsnijders), aardappelsnijders bestaande uit staaldraad waarmee je groenten en aardappelen in plakken kunt snijden of de zogenoemde spiraalsnijders. Over de spiraalsnijder voor aardappelen vind je hieronder nog wat interessante informatie.

 

Aardappel snijders voor plakjes

Aardappelsnijders waarmee je gekookte aardappels, mozzarella of beter eenvoudig en snel in gelijkmatige plakken snijdt zijn gemakkelijk in gebruik. Deze snijders beschikken over scherp staaldraad.

 

Spiraalsnijder

Spiraalsnijders zijn zeer veelzijdige apparaten. Men gebruikt ze in de keuken om aardappel twisters mee te maken (dit is als het ware een gedraaide aardappel op een stokje) maar ook als groentesnijder. Wil je de spiraalsnijder echter gebruiken als aardappelsnijder, dan kan je hier allerlei leuke creaties mee maken. Koop een spiraalsnijder en maak thuis de lekkerste potato tornado chips!

 

Aardappel- en appelsnijder

Weer een ander soort snijder voor aardappelen (en voor appels) zijn snijders die aardappelen in 6 of 8 gelijke stukken verdelen. Men gebruikt deze aardappel- en appelsnijders om gerechten te bereiden met grotere stukken aard(appel). Ook bij dit type snijder is het belangrijk dat de messen vlijmscherp zijn. Zo hoef je nauwelijks kracht uit te oefenen voor een perfect en snel resultaat. Kies ook voor een snijder die comfortabel in gebruik is. Wel zo handig als je vaker enkele kilo’s aardappelen in stukken moet snijden.

 

Goedkope frietsnijder bestellen

Bestel bij ons een goedkope frietsnijder van de beste kwaliteit en maak thuis in een handomdraai de lekkerste frietjes! Patatsnijders zijn altijd verkrijgbaar in diverse materialen zoals RVS en kunststof. Ook kan je kiezen uit verschillende merken. Het voordeel van onze patatsnijders is dat je snel en eenvoudig je eigen friet maakt. De snijder zelf kun je gemakkelijk reinigen en de frietsnijder wordt geleverd met verschillende messen zodat je elk gewenst formaat friet kan maken. Overigens zijn deze snijders minstens zo geschikt voor het snijden van groenten zoals wortels, komkommers en courgettes.

 

Advies van Groentesnijder.com

Heb je nog vragen over onze aardappelsnijders/aardappelcutters? Ben je van plan om er binnenkort eentje aan te schaffen maar weet je niet welke? Wij van Groentesnijder.com geven je dan graag advies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *