Paprika ontpitter online kopen

Gele, rode, groene en bruine paprika’s; paprika’s heb je in alle soorten, maten en kleuren en het zijn supergezonde groenten die je aan allerlei gerechten kunt toevoegen. Veel mensen vinden paprika’s snijden en ontpitten maar een lastige klus. De zaadjes blijven overal aan vastkleven en dan moet je ook nog eens dat witte, rubberachtige spul weghalen. Ga je op het internet op zoek naar manieren om paprika’s zo snel en goed mogelijk te ontpitten, dan kom je de meest uiteenlopende trucs en adviezen tegen. Maar waarom zo moeilijk doen als het ook super makkelijk kan met één van onze paprika ontpitters? Koop een paprika ontpitter en je verwijdert alle pitjes inclusief de resten van de binnenkant in een handomdraai! Hieronder kom je erachter hoe onze paprika ontpitters werken.

 

paprika ontpitterHoe werkt een paprika ontpitter?

In feite werken alle paprika ontpitters hetzelfde. Onze onpitters voor paprika’s zijn echter bewezen de allerbeste en deze zijn geproduceerd uit duurzame, sterke materialen. Bestel een paprika ontpitter en ontdoe deze groenten binnen enkele seconden van alle pitten. Overigens kan je met deze ontpitters niet alleen de zaadjes en het klokhuis van paprika’s verwijderen maar ook tomaten ontpitten. Ideaal voor het snel bereiden van lekkere salades en maaltijden. Plaats de ontpitter bovenop de paprika en oefen wat druk uit. Vervolgens draai je de paprika ontpitter met een schroefbeweging in de paprika. Draai net zolang door totdat je de gehele paprika doorboort hebt en trek vervolgens de ontpitter uit de paprika. De paprika is ontpit en het witte gedeelte is verwijdert! Een kind kan de was doen… Op vrijwel dezelfde wijze kan je ook tomaten ontdoen van de zaden.

 

Verschillende maten ontpitters voor paprika’s

De ene paprika is de andere paprika niet. Ze kunnen verschillen van formaat. Je hebt kleine, smaakvolle paprikaatjes maar er zitten ook kolossen tussen. Daarom kan je bij ons terecht voor meerdere soorten ontpitters met verschillende maten: Een grote en een kleine ontpitter. Overigens gebruikt men de kleinere ontpitter meestal voor pepers en dergelijke.

 

Paprika gewoon ontpitten met een mes

Natuurlijk kun je ook je paprika’s gewoon met een mesje ontpitten. Je kunt op het internet allerlei snijtechnieken daarvoor vinden. Alleen vinden wij het ontpitten van paprika’s met een keukenmesje nog best een heel gedoe. Er blijven altijd zaadjes achter in de zaadhuls en daarnaast kost het gewoon meer tijd.

 

Ontpitter online goedkoop bestellen

Bij ons bestel je een paprika- tomaten ontpitter voor de laagste prijs van Nederland. Wij hebben goede afspraken kunnen maken met onze leverancier en wij kopen al onze producten in het groot in. Het is daarom voor ons mogelijk om onder de prijzen van onze concurrenten te zitten. En daar profiteer jij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *