Uienkam online bestellen

Zelf vinden we de uienkam een mooie uitvinding. Het is een simpel product maar o zo handig voor in de keuken! Bestel bij ons een goedkope maar duurzame uienkam en snij je uien in het vervolg snel en eenvoudig in schijfjes of ringen van dezelfde dikte. Je steekt de kam in een ui (dit kan een halve ui maar ook een hele ui zijn) en daarmee houdt je hem gemakkelijk op zijn plek. Een scherp keukenmes plaats je tussen de pennen en de ui kan je vervolgens in gelijkmatige plakken snijden. Omdat je niet zelf de ui hoeft vast te houden stinken je handen nooit meer naar ui. Daarnaast voorkomt een uienkam ongelukken; je zult je nooit meer in de vingers snijden.

 

uienkamHoe werkt een uienkam?

Uienkammen zijn keukenapparaten die je kunt gebruiken bij het snijden van uien. Ze bestaan uit een metalen of kunststof handvat en daarop zijn een aantal pennen van staal gemonteerd. Je prikt de uienkam in de ui en vervolgens snij je met de mes tussen deze pennetjes door zodat je de ui in mooi, gelijkmatige stukken kunt snijden. Het is mogelijk om daarna eventueel de kam met negentig graden te draaien zodat je de plakken in fijnere stukjes snijdt. Met de uienkam snij jij je nooit meer in de vingers!

.

Multifunctionele kam

Een uienkam is in werkelijkheid een multifunctionele kam. Je kunt hem niet alleen gebruiken voor het snijden van uien maar ook voor bijvoorbeeld het snijden van aardappelen, groenten zoals tomaten, fruit en zelfs vlees! Het is naar onze mening dan ook echt een onmisbaar stuk keukengerei. Koop één van onze onverwoestbare, goedkope multifunctionele snijkammen en haal hiermee het ideale keukenhulpje in huis.

 

Duurzaam materiaal

Belangrijk is het om te kiezen voor een kam van duurzaam materiaal. Kies bij voorkeur voor een exemplaar met een metalen handvat maar ook uienkammen met een kunststof handvat voldoen. Het materiaal moet in ieder geval geen warmte geleiden en hij moet vaatwasbestendig zijn.

 

De voordelen van uienkammen:

Zeer gemakkelijk in gebruik

De uien blijven met de uienkam altijd op zijn plaats

In de vingers snijden is verleden tijd

Er blijft nooit meer een smerige uiengeur aan je handen zitten

Onze uienkammen zijn vaatwasmachinebestendig

Nergens anders goedkoper dan bij Groentesnijder.com!

Een multifunctioneel ontwerp: ook groenten, fruit en vlees in gelijke plakken snijden

Een zeer duurzame snijhulp voor in de keuken

 

Waar kan je de goedkoopste uienkam kopen?

Uienkammen zijn er niet in veel soorten en maten. De uienkammen die wij aanbieden kan je na wat zoek en speurwerk ook elders kopen. Waarom zou je toch bij ons bestellen? Dat is simpel: Wij leveren de goedkoopste uienkammen van Nederland! Omdat wij goede afspraken hebben gemaakt met onze leveranciers en onze producten in het groot inkopen, kunnen wij u een mooie korting bieden. Bestel dus vandaag nog deze handige snijhulp en bespaar geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *