Uiensnijder online bestellen

De ui past eigenlijk bij vrijwel ieder gerecht en is supergezond! Eet je minimaal 80 gram ui per week? Dan heb je bijna veertig procent minder kans op darmkanker. En dan hebben we het nog maar over 1 kankersoort. Regelmatig ui eten gaat ook ontstekingen en infecties tegen om nog maar te zwijgen over de effecten van uien op je bloeddruk, hooikoorts, griep, et cetera. Kortom: Eet meer uien en koop een uiensnijder om ui nog sneller en gemakkelijker aan tal van gerechten toe te voegen! Of je nou een stukje vlees bakt, een heerlijke soep of salade maakt; ui past als smaakgever vrijwel overal bij. Koop één van onze uiensnijders en je snijdt de uien gemakkelijk en veilig fijn. In een handomdraai zet je de beste gerechten op tafel en dat zonder traanogen.

 

uiensnijderUiensnijder kopen

Ben je van plan om bij ons een uiensnijder te kopen? Normaal gesproken is uien snijden met de hand best een lastig en tijdrovend klusje. Vooral als je niet zo behendig met groentemessen bent. Dan is een uiercutter bestellen een goede beslissing! Voor maar een paar tientjes heb je al een echte professionele snijder en snij jij al je uien als een volleerde kookkunstenaar in de fijne stukjes of in schijven. Uiensnijders zijn veilig in gebruik en je voorkomt dat je hiermee last krijgt van tranende ogen.

Uiensnijder professioneel

Bij ons kan je kiezen uit allerlei soorten snijders voor professioneel of semiprofessioneel gebruik. Gebruik ze in je professionele keuken of gewoon thuis op het aanrecht. Met een professionele uiensnijder breng je binnen de kortste keren grotere gerechten op smaak met meerdere fijngesneden uien. Deze professionele snijders zijn erg geschikt om veel uien in een keer te snijden.

 

Multifunctionele snijders

Vrijwel al onze snijders zijn bovendien geschikt om ook andere groenten zoals paprika’s, courgettes, knoflook, komkommer en wortels mee te snijden. In feite is een uiencutter daarom een multifunctioneel apparaat.

 

Handmatige hakmolen of groentemolen

Veel uiensnijders werken op elektra. Dat is zeer handig en je uien snij je daarmee in een mum van tijd tot kleine stukjes. Echter doet een handmatige hakmolen of groentemolen in principe niets voor deze elektrische varianten onder. Koop een handmatige hakmolen om uien mee te snijden voor op de camping of gewoon voor thuis! Naast hakmolens zijn er ook uiensnijders waarmee je uien in één beweging in kleine blokjes snijdt. De werking is identiek aan die van handmatige knoflookpersen.

 

Bediening handmatige uiensnijder

Hoe werkt een handmatige uiensnijder? Deze bedien je eenvoudig met de hand door gewoon kracht uit te oefenen op een knop aan de bovenzijde. Druk deze naar beneden en de vlijmscherpe mesjes doen het werk. De machines beschikken over een opvangbakje waardoor de keuken gegarandeerd schoon blijft. Je kunt met deze hakmachines trouwens ook kruiden, sjalotjes en knoflook snijden. Maak na het snijden de mesjes schoon met warm water. Zo blijven de mesjes langer scherp.

 

Het voordeel van elektrische uiensnijders

Je kunt natuurlijk kiezen voor low budget snijders die je met de hand moet bedienen. Daar is helemaal niets mis mee. Maar de meeste mensen kiezen toch voor een elektrische uiensnijder en dat is niet voor niets. Deze zijn geschikt om meerdere uien in een keer mee te snijden. Deze mogen dus zeker niet ontbreken in een professionele horecakeuken maar kunnen ook zeer nuttig zijn bij jou thuis op het keukenblad. Een elektrische gehaktmolen heeft ook onze voorkeur. Je kunt deze ook gebruiken om andere producten mee te hakken of te snijden. Denk aan kruiden, courgettes en wortelen. In feite zijn elektrische uienmolens universele apparaten. Een goede uiensnijder kan je gebruiken op verschillende snelheden. Zet je hem op een lagere snelheid? Dan krijg je regelmatige, droge stukjes ui. Let er ook op of je de mesjes gemakkelijk kunt vervangen als dit nodig is.

 

Uienkam voor het snijden van uienringen

Een uienkam is een zeer handig hulpje bij het snijden van je uien. Steek de kam voor een gedeelte in een ui (een hele ui of een halve) en snijd vervolgens tussen de tanden door zodat je mooie, regelmatige uienringen krijgt. Deze ringen hebben allemaal dezelfde dikte.

 

Uiensnijder goedkoop kopen?

Bij ons kan je terecht voor alles op het gebied van uien snijden, uien hakken of uien versnipperen. Koop een uiensnijder, een uienmolen of een uienkam. Je kunt bij ons kiezen uit elektrische en handmatige machines voor professioneel of thuisgebruik.

 

Aandachtspunten:

Voordat je een uiensnijder aankoopt is het belangrijk om te letten op een aantal punten. Het beste kan je kiezen voor messen van RVS en let ook op de afmetingen: Past hij in je keukenkastje of keukenlade? En is hij geschikt voor de vaatwasmachine? Sommige hakkers/molens/snijders hebben geen opvangbak. Kies bij voorkeur voor eentje die wel over een opvangbak beschikt. Zo blijft je keuken schoon.

 

Bij Groentesnijder.com extra goedkoop bestellen!

Alleen bij ons kan je terecht voor alle soorten uiensnijders van de beste kwaliteit. En nergens anders bestel je deze goedkoper dan bij Groentesnijder.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *